Català|Castellano

Avís legal

En aplicació de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, LA COMUNITAT GENERAL DE REGANTS DELS CANALS D’URGELL informa del següent:

1. Les dades proporcionades a través dels formularis d’aquesta web, seran incorporades temporalment a una base de dades creada exclusivament per atendre adequadament les qüestions i sol•licituds d’informació que es reflecteixin en aquests formularis. Cap d’aquestes dades serà emprada per a un propòsit diferent de l’indicat ni seran venudes, cedides o transmeses de cap manera.

En qualsevol formulari emprat per aconseguir dades, només és obligatori emplenar aquelles dades mínimes per al correcte funcionament del servei en qüestió. Si qualsevol de les dades obligatòries no són emplenades, el sistema corresponent no acceptarà el registre de la resta de dades del formulari ni les emmagatzemarà de cap manera.

2. Els fitxers que contenen dades de caràcter personal han estat degudament comunicats i inscrits en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

3. Les dades personals emmagatzemades als servidors estan protegides mitjançant tallafocs i altres mesures de seguretat, de manera que el seu accés per part de persones no autoritzades no sigui possible. Permanentment es tracta d’implantar noves mesures de seguretat que protegeixin les dades dels nostres usuaris. Això no obstant, l’usuari ha de saber que, malgrat tots els esforços per protegir les dades, cap sistema és inexpugnable al 100% i pot ser susceptible d’atacs per part de tercers.

4. En alguns casos aquest sistema pot emprar “cookies” a l’hora de facilitar als usuaris l’ús dels serveis. Les “cookies” no comporten identificació d’usuari, sinó identificació d’un ordinador a través del navegador que accedeix als diferents serveis.

5. Els usuaris podran en qualsevol moment, exercitar els drets que la llei els confereix relatius a l’accés, rectificació i cancel•lació de les seves dades. Aquests drets podran ser exercits contactant amb la COMUNITAT GENERAL DE REGANTS DELS CANALS D’URGELL per telèfon, e-mail, o a través del formulari de contacte existent en aquesta pàgina web.
© 2010. Comunitat General de Regants dels Canals d’UrgellAvís legalMapa de la web